Sejr Gammelsbæk fik 64 point

0

Der har i dag været avlsvurdering på Bjerke, og her deltog danske Sejr Gammelsbæk (Great Challenger). Der vurderes på afstamning, præstationer, eksteriør og sundhed.

Sejr Gammelsbæk er vinder af hele 39 væddeløb, og starter næste gang den 20 marts på Forus. Det er blevet til 1.955.425 norske kroner i karrieren, som fortsat, er i gang.

Dagens resultat gav Sejr Gammelsbæk 64 point.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.