Rolf Jørgensen søger hest

0

Travet.dk har blandt andet slået sig op på, at vi gerne vil være tæt på vores læsere. Det indebærer, at vi igennem de seneste tre år, har bragt stort som småt.

Det har været hverdagshistorierne, som normalt ikke finder plads på de skrevne medier. Det har været mere end tredive artikler om de staldansatte og de unge mennesker i staldene.

Det har ligeledes været ponysporten, hvor de mange succeshistorier er bragt. Vi har slået os op på, at vi gerne vil dække så bredt som muligt, og gerne fra den helt nye ponykusk til de professionelle.

Der er gudskelov mange, som ringer eller skriver dagligt, og uden jeres henvendelser, havde vi ikke kunne være landets oftest opdaterede travmedie. Det er vi både glade og taknemmelige over.

Starthest søges.

Den dygtige unge Skive-amatør Rolf Jørgensen søger aktuelt, en starthest. Der søges en hest med potentiale i, og som er startklar. Rolf Jørgensen har i år kørt syv væddeløb, hvilket har givet seks præmiegivende placeringer.

Hvis man skulle sidde med en starthest på hånden, som man mener, indeholder de nævnte kriterier, så kan Rolf Jørgensen kontaktes på mail: Joergensen.rolf@gmail.com

Læsernes henvendelser er vigtige for Travet.dk, og man er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.