På vej mod anpartssalg for 2,5 millioner

0

På Lundens hjemmeside meddeler man her til morgen at der nu er solgt 680 anparter i hestene Cutty Sark og Copain d’Amerique, og dermed er er der snart solgt anparter for 2.430.000 kroner  siden starten fortæller primus motor Carsten Bundgaard med henvisning til disse tal.

  • Apollo Damgård – 400
  • Bali – 600
  • Commit Boom Bay – 500
  • What A Babe – 250

“Nummer 680 I de nuværende blev solgt i aftes, der er 37. dag i træk at der er solgt en anpart. Langt de fleste her på det sidste er fra helt nye folk som har købt efter rundvisninger på banen hvilket er så skønt.

Vi har ny rundvisning på søndag hvor Copain d’Amerique skal i rutineløb og vi har naturligvis også et arrangement for anpartshaverne med spisning i vores Vip lounge.

Anpartshestene har taget en form ingen havde drømt om. Vi har vundet fire storløb på 19 måneder og været toer i derbyet med mere, der har vel aldrig været en andelsstald i Danmark som har fået en bedre begyndelse.

Uanset hvad fremtiden bringer kan ingen tage resultaterne fra os, vores storløbsvindere vil for altid være en del af den danske travsportshistorie siger Carsten Bundgaard, som har lovet at uddybe de fire storløbssejre.

Bali (Foto: Kim Gudmand)

Bali blev den første storløbsvinder. Vandt Dansk Avlsløb for hingste og vallakker og der var held forbundet med sejren. Hesten hoppede sig bort og heldigt blev der ringet om.

I den gyldige start gik Bali fejlfrit, Steen Juul kørte sig til spids forbi publikum første gang og sejren var sikker. Det var i Århus og det var også i Århus at nummer to kom.

Commit Boom Bay og Nicolaj Andersen (Foto: Kim Gudmand)

I Jydsk 3-Årings hoppe Grand Prix, hvor Commit Bom Bay vandt.. Vores træner Nicolaj Andersen ønskede ikke at køre hende i løbet fordi han ikke føler han kører godt nok i Århus. Steen Juul var ledig og kørte hende til sejr fra spids foran hendes evige rival C D.

Så var det Balis tur igen. I Grand Circle 4-Års Championatet for hingste og vallakker i Odense. Han var helt mageløs og førte hele vejen med Ken Ecce da Steen Juul kørte derbyvinderen Bvlgari Peak.

Commit Boom Bay blev også dobbelt storløbsvinder da hun vandt Grand Circle 3-Års Championatet for hopper i Skive, atter i føring hele vejen. Hun var ikke på toppen og reddede kun sejren på klassehestens vis. Nicolaj Andersen kørte hende selv i løbet.

Jeg holder andenpladsen til Bali i Derbyet på højde med de fire store sejre. Han var helt enorm i derbyet, varmede forfærdeligt op og jeg frygtede en sletning.

Bali måtte ud i en 08,5 åbning 500 meter for at få spidsen og jeg tænkte nu falder han sammen men det gjorde han ikke. Han kæmpede så bravt hele vejen den lille super fyr.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.