Mine heste har kun trænet på stranden denne vinter

0

Den bornholmske træner John Gommans medbringer fire heste til Lundens løb på søndag. Hollænderen kører selv Wonderful Ice, Sempre Avanti og Wega Vang mens Michala Haagensen rider Presley i monteløbet.

”Ingen af hestene har været på vores bane siden sæsonen stoppede i fjor, indleder John Gommans. Vi har trænet flittigt på stranden. Sempre Avanti er nok vores bedste chance, Wonderful Ice og Wega Vang starter mest for at få løb i kroppen inden sæsonstarten på Bornholm. Presley er et spørgsmålstegn, det er hans debut i monte. Han har trænet meget under rytter, siger John Gommans.

”Vi kører i to trailere og det koster en del oplyser John Gommans, som tror på løbene på Bornholm gennemføres påskelørdag som er den første løbsdag på Bornholm i år.’

Flere træningsstalde på Bornholm har ellers meldt ud at de næppe når at have hestene klar på grund af den hårde sne for kort tid siden.

”Banen derinde er nu ryddet men der skal en belægning på og det skal være nu. Man vil ikke kunne træne på den i dag efter min mening hævder John Gommans.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.