Køb & Salg: Pæn aktivitet

0

I disse dage sker der næsten dagligt noget på vores køb & salg. Flere heste er de seneste dage solgt eller skiftet træner.

Ben Ten er solgt til nye ejere, og denne er der dermed ikke mulighed for at erhverve sig længere. Vi har fået oplyst, at Cassanova K går mod Norge, og dermed er denne ligeledes fjernet fra køb & salg.

I weekenden kunne vi fortælle, at Kenneth P. Hansen havde solgt Delicious Design til Tyskland efter flere henvendelser fra netop det tyske.

En hest som Lille Du med otte sejre i karrieren, er der fortsat mulighed for at erhverve sig ligesom der er mulighed for at finde andre startheste, følhopper, bedækninger, samt ungheste endnu.

Alle har mulighed for at benytte sig af vores menu, som er med til at støtte op om vores medie. Det er muligt at skrive på Ulrikpedersen@outlook.dk eller ringe på 42 42 94 51.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.