Henriette Larsen gæster Charlottenlund Travbane

0

Peter Untersteiner har i Henriette Larsen en dygtig lærling, der de seneste to sæsoner har indkørt mere end 1.2 millioner svenske kroner pr. sæson.

Søndag gæster Henriette Larsen Charlottenlund Travbane for at ride hesten Skylane (Express Merett) i montéløbet. En ekvipage, der kommer til start med to andenpladser i sæsonens hidtidige starter.

Henriette Larsen kan både ride og køre. I år, der det blevet til to V75 sejre og mere, end en halv million svenske kroner er indkørt. Den seneste sejr kom, da Henriette Larsen vandt et lærlingsløb med 125.000 svenske kroner i førstepræmie. Det skete den 10 marts på Eskilstuna.

Henriette Larsen har samlet set sejret 64 gange over de seneste tre sæsoner. Et tal, man foreløbigt kan ligge årets tre hidtidige sejre til.

Det er muligt at se Henriette Larsen i aktion i aften, da hun givetvis bliver en af favoritterne bag hesten Punk Pale, som starter på Åby. Et løb, der er sat til at blive afviklet klokken 20:52.

Det er første gang i år, at publikum på Charlottenlund Travbane har mulighed for at opleve Henriette Larsen på dansk grund. Henriette Larsen kunne i sidste sæson opleves en enkelt gang på dansk grund, da hesten Poet Broline startede i N.J. Koster Memorial.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.