Einstein

0

2 år brun. hingst v. Navy Seal – Ilane Plet

Ejer/sælger: Kristian Pedersen – Opdrætter: Kristian Pedersen
Ustartet

Navy Seal (US) Varenne (IT) Waikiki Beach (US)
Ialmas (IT)
Nimble Nan (US) Supergill (US)
Nan Hanover (US)
Ilane Plet Copperfield Frosty Hanover (US)
Lilly Hanover
Kinette Plet Pay Dirt (US)
Brunette


Om hesten:

Er kørt til ved professionel travtræner, og dette er sket før jul. Der venter den nye ejer 12.000 kroner, når hesten har startet to gange oplyser sælger. Der er en ganske interessant moderstamme på Einstein, som man ved selvsyn kan se.

Billede er på vej, og forventes i løbet af et par dage.

Pris.
20.000 kroner

Kontaktinformationer:
Kristian Pedersen telefon:40 54 60 43 – Mail: kristianp@stofanet.dk

Trav.dk
Afstamning: http://195.198.34.45/trav/hast/visa/640504/harstamning

 

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.