Danskejet hoppe til start i Frankrig

0

Den danskejede, norske hoppe This Is It starter for anden gang i karrieren i monté. Den kapable hoppe har gjort det flot i det franske, hvor det er blevet til to sejre.

This Is It kommer til start med to top tre placeringer i træk, og det er således en hoppe, der kommer med dokumenteret topform. Den 19. oktober gjorde den norske hoppe sin første start i monté, og her blev det til en fornem andenplads. Et løb, der er mulighed for at se her.

Det er hårdtsatsende Panamera Racing, der ejer den norske hoppe, og de kan klokken 16:45 se deres hest fra Tappernøje. I dag sidder Anthony Barrier på ryggen af den, Bjórn Goop trænede hoppe.

Den syvårige hoppe er vinder af 198.301 Euro, og står aktuelt med en rekordnotering, der hedder 1:11,6. Den norskfødte hoppe er i her kl. 11.00 spilfavorit på PMU.

Den seneste sejr til This Is It kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.