Telefonstaldens spilleklub hitter

0

På torsdag smækker låget i for deadline til Stald KTAS nye spilleklub, som sætter første skib i søen den 28. marts ved sæsonpremieren i Nykøbing Falster.

”Vi har lige nu, mens vi snakker, fået indbetalinger fra 163 mennesker med hver 200 kroner, fortæller staldens forretningsfører Bent Rejkjær. Vi spiller til banerne Nykøbing Falster, Lunden og Klampenborg, med fokus på V5-spillene i skandinaviske puljer, oplyser Bent Rejkjær.

”Spillene afleveres naturligvis som banespil, siger Bent Rejkjær.

Stald KTAS næste starthest er Waterways på fredag i Aalborg iført træneren Flemming Jensen i sulkyen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.