Pressemeddelelse – 2018 er børnenes år i Lunden

0

Charlottenlund Travbane har i 2018 valgt at sætte fokus på den gode oplevelse for børnefamilier – også dem, der ikke ved noget om heste.

Kalenderen er spækket med ikke mindre end 15 arrangementer for børn i 2018, og kunstnerne tæller blandt andet navne som Katrine Bille, Pingo Magic Show, Onkel Reje, Texas Jack og andre kendisser, som børnene kender og glæder sig til at opleve helt tæt på.

Vi starter allerede nu på søndag den 18. marts med Pingo Magic Show samt premiere på vores helt nye travspil – et spil udviklet specielt til Lunden og som vil give børn og barnlige sjæle en sjov og anderledes oplevelse.

Næste store dag er Lundens 127 års fødselsdag søndag den 8. april, hvor vi lægger ud med et motionsløb til fordel for Danske Hospitalsklovne klokken 10. Der er røde næser og medaljer til alle som deltager.

Fødselsdagen fortsætter med bobler til de voksne, flag og sæbebobler til alle børn, lagkage til alle restaurantens menuer og ikke mindst koncert med Katrine Bille og band – kendt fra børnenes favorit-tv-kanal – Ramasjang!

Dagen byder desuden på ponytrækning i en ægte roadcar, Krea-værksted, Travspillet for børn, candyfloss og slushice, og alt hvad en god fødselsdag ellers skal byde på. Vores søde børneværter er på pladsen dagen igennem og hjælper alle nye som erfarne til en god oplevelse!

Vi håber med vores nye tiltag at kunne gøre Lunden til det naturlige valg for københavnske børnefamilier og åbne Lunden op for alle. Der er altid gratis adgang for børn.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.