Jesper Nielsen ny formand i Jackpot Club

0

Hesteejer Jesper Nielsen er ny mand i spidsen for The Jackpot Club efter den stiftende generalforsamling i Aarhus.  Vi har flere gange her på siden omtalt foreningens formål.

Vil du nævne dette for de læsere, som ikke ved hvad Jackpot Club er.

“Det vil jeg selvfølgelig gerne.

Foreningens Formål er:

  • At øge kendskabet til hestevæddeløbssporten samt at øge omsætningen på spil til hestevæddeløb i Danmark.
  • At skabe bedre socialt netværk i hele Trav Danmark
  • At være med til at hverve nye spillere til hestevæddeløb i Danmark.
  • At bidrage med økonomiske midler til fremme for hestesporten og hestespillet i Danmark,
  • At arrangere Jackpot Club’s udlodningsdage en social festdag med forhøjet pengepræmier til hesteejere og opdrættere.

Hvilke tanker gør du i første omgang omkring at gå med i et sådan projekt?

“Forhåbentlig kan Jackpot Club bidrage til en favnende og folkelig opbakning på tværs af geografiske travarenaer rundt omkring i Danmark, så vi spillemæssigt og besøgsmæssigt kan bidrage til, at øge omsætning på og antal besøgende lokalt på travbanen all over i Danmark med nye omsætningskroner fra nye spillere og besøgende gennem og via vores medlemmer.

Vi vil sætte spil op i puljer/Stocks.

Både danske og udlandske puljer. (V75 og V86) vi vil spille der, hvor der er store puljer at spille i både i Sverige og Norge. Vi vil vinde så store gevinster som muligt til vores medlemmer.

De udenlandske puljer/stocks vil vi søge at placere der, hvor vi møder størst imødekommenhed, og der hvor vi kan se vi kan og må være med til at gøre en forskel f.eks hos ATG eller Rikstoto eller hos Bet25 og Danske Spil, hvis vi kan få aftaler på plads, der tilgodeser vores medlemmers spilleønsker.

Vi går efter mange små indskud fra vores medlemmer, så alle holder gejsten og det, ikke bliver alt for dyrt at købe sig ind i vores forskellige spille puljer/stocks.

Disse spillepuljer/stocks vil altid kunne udbydes og vil være åbent for alle, der vil være medlem i Jackpot Club. Orientering og service vil foregå på facebook og via medlems adgang til vores hjemmeside.

Det er også muligt at kontakte Travet.dk, for tilmelding.

Hvilke spillere er det i søger efter?

“Vi søger ikke storspillere og gamblere, men hverdags danskeren, der for et lille indskud vil være med til at støtte hestesporten og deltage i nogle stort anlagte spil hos de forskellige spiludbydere i ind – og udland.

Hvad kan jeres forening bidrage med?

“Vi vil bidrage med – men ikke begrænse os til

  •  At øge præmiesummen på F.eks signaturløb / ærespræmie løb i Jackpot Club regi på danske travbaner
  •  Følges ad til travløb på en dansk travbane, hvor vi vil udfordre travbanens faciliteter og imødekommenhed, så vi får den modtagelse vi synes vi fortjener på den travbane der vil have besøg af os.
  • Vi vil forsøge at lære vores medlemmer så meget om spillet og spille på travdage på travbaner vi vil besøge hen over sommeren og efteråret, samt vinter og forår.

Vi vil være dem de alle vil lege med, når vi kommer i gang omkring 1.4.2018, fortæller Jesper Nielsen.

Bestyrelsen i Jackpot Club ser efter generalforsamlingen således ud.

Formand Jesper Nielsen
næstformand Pål Tung
Kasserer Dennis Stenbæk
Sekretær Jeanette Marina Hansen
Øvrige bestyrelse Preben Munch Kjærgaard, Lindhart Jensen, Frank Kjelde og Jens Glud Hansen.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.