Jeppes VM hest sæsondebuterer på søndag

0


Efter veloverstået vintertræning sæsondebuterer VM-hesten Tripolini V P på søndag. I det hæderkronede Johannes & Aage Ulrichs Mindeløb i Lunden, hvor den får fem modstandere, startlisten: (2000 meter auto)

1. Nok’en Frækkert-Jörgen Sjunnesson
2. Tripolini V P-Jeppe Juel
3. Thunder Peak-Christian Clausen
4. O’grady-Jeppe Rask
5. Tack Wee-Kasper K. Andersen
6. Scirocco Sisa-Steen Juul

Søndagens startlister kan ses her.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.