Bombastica til Emil Mæhlisen

0

Den femårige hoppe Bombastica (Zola Boko) har sagt farvel til Sjælland og Bjarke Haagensen. Bjarke Haagensen havde hesten med til Fyn forleden.

Bombastica er solgt til JVB-amatøren Emil Mæhlisen, bekræfter Bjarke Haagensen overfor Travet.dk. Bombastica går til sin nye ejer med tre sejre i karrieren.

De seneste to sejre er kommet indenfor hoppens seneste tre starter, hvor Ulrik Christoffersen og Bjarke Haagensen har kørt hesten til sejr. De tre karrieresejre er alle taget på Charlottenlund travbane.

Emil Mæhlisen overtager en hest med tolv præmiegivende placeringer i karrierens femten starter.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.