Seriøs anpartsstald søger hest

0

Anpartsstalden Team Sorte Slyngel søger hest. Der er tale om en anpartsforening, der har flere år på bagen, og som blandt andet har høstet sejr på den danske Derbydag med hesten Snip.

Der søges aktuelt efter en 2 eller 3 årig hest, der kan lejes med forkøbsret. Der ønskes lejemål til og med derbysæsonen, oplyser man overfor Travet.dk.

Anpartsforeningen ønsker en hest med potentiale, og en hest der er startklar indenfor overkommelig tid.

Anpartsforeningen har i flere år haft hest hos Charlottenlund-træneren Anders F. Jensen.

Hvis man skulle have kendskab, eller sidder med en hest svarende til beskrivelsen, kan travtræner Anders F. Jensen kontaktes på telefon: 26 71 51 16 eller formand Susanne Hvidtfeldt på telefon 29 66 14 61.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.