Derbyfinalist klar til comeback i nyt regi

0

Kapable Thunder Peak har ikke deltaget i løb siden 30. juli. Nu er den imidlertid på tapperne til comeback i nyt regi. Opdrætteren Peter Stenå overtog Thunder Peak for nogle måneder siden, og lod hesten operere.

”Jeg træner ham med hjælp fra Christian Clausen, siger Peter Stenå. Han er startklar nu. Han funderet på et stayerløb i Kalmar, men vælger nok at prøve ham i Lunden første gang, måske i Johannes & Aage Ulrichs Mindeløb søndag otte dage, funderer Peter Stenå.

Thunder Peak har vundet præcis hver femte start i livet, med 12 sejre i 60 starter.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.