Knight Rider fra start til slut

0

Dagens blankforslag fra vores hænder blev afleveret tidligt i morges, og hed Knight Rider (Scarlet Knight). Vi lavede vores spilforslag efter at have snakket med hestens træner, så vi kunne få en dugfrisk kommentar.

Birger Jørgensen sendte spilfavoritten til spids kort efter start, og der var sidenhen stor respekt om Knight Rider. De første 1000 meter blev afviklet efter tidsnoteringen 1:20,0.

Jeppe Juel tog initiativ bag Cassiopeia BF, og denne havnede udvendigt på den førende. De tog forreste tog livtag på hinanden, men ind i sidste sving øgede Birger Jørgensen tempoet yderligere.

Det blev ganske enkelt for Knight Rider, der fortsat er ubesejret på dansk grund efter to starter.

Birger Jørgensen efter løbet:

“Jeg kender hesten, og ved at den er besværlig inden løbet. Det ændrer sig, dog når vi er i løb, så er han som en bil at køre. Der venter fine opgaver fremadrettet.

Vindertiden blev 1:18,2/2060 m. Auto.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.