Ups Simoni til Ens Snapshot

0

Den tidligere vinder af Aalborg Hoppechampionat Ups Simoni (Conny Nobell) stopper karrieren og går til Ens Snapshot. Det fortæller Karoline Pedersen overfor Travet.dk.

Ups Simoni stopper karrieren med to sejre og 305.138 kroner. Det blev til en fjerdeplads i Hornsleth Dansk Hoppe Derby 2015, i et løb som Ultimate Wine vandt.

Karoline Pedersen fortæller til Travet.dk:

“Hendes første partner bliver ENS Snapshot, da der fulgte en bedækning med til ham, da hun sejrede i Aalborg Hoppe Championat i 2015.

Ups Simoni er en hoppe som jeg hurtigt faldt for, da hun er en sær hoppe med egne meninger og en enorm vilje. Den tidligere ejer ønskede kun at have årgangsheste, og hun skulle således på auktion efter løbet i Aalborg.

Min far havde tit snakket om, at han ville have en travhest og jeg greb chancen og talte længe om Ups, som hun hedder i daglig tale. Det resulterede i, at min far snakkede med Nicolaj, og at min far bød på hende.

Da den tidligere ejer fandt ud af, at det var min far der havde budt på hende, så valgte han at sige ja til buddet.

Ups Simoni Foto Travet.dk

Hvad har Ups Simoni betydet for dig og familien?

“Ups Simoni har betydet og betyder stadig meget for os alle i familien. Det har været en tid med op, og nedture, hvor jeg har holdt hånden over Ups Simoni, når det gik ned.

Nu glæder vi os alle sammen til, at der kommer en lille Ups og håber, den får hendes vilje, fortæller Karoline Pedersen.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.