Bombastica kan være med på stregen

0

Det er en utaknemmelig opgave at være tipper i diverse baneprogrammer, og som oftest er det øretævernes holdeplads.

I dagens indledende løb starter Bjarke Haagensen egen opdrættede/ejede Bombastica (Zola Boko), og denne får ikke meget spalteplads i dagens baneprogram.

Det er til trods for Bombastica har startet sæsonen stærkt med en sejr, andenplads og en fjerdeplads i sæsonens første tre starter.

Bjarke Haagensen er optimistisk på vegne af Bombastica, som han giver følgende kommentar, da Travet.dk søndag morgen henvender sig.

“Jeg tror hun har en rigtig god top tre chance, det er jo altid lidt hvordan man kommer til at sidde med spor 8 men tror helt bestemt, hun kan være med på stregen.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.