FORGETMENOTZ TIL SALG

0

Afstamning:
Chipmate – Nice New (e. New Quick)

Nice New var selv en fin væddeløber med over 300.000 kr. i indtjening. Blandt andet vandt hun løb på Momarken Travbane med 50.000 n.kr. i førstepræmie. Forgetmenotz er Nice News sidste afkom. Chipmate tjente godt 2 mio. kr. inden han blev skadet, satte rekord 1.11,2 og har lavet masser af gode afkom i Danmark, bl.a. Mars (1,5 mio. kr.), Master Danchip, Rambo Flex, Niller, Rolf Lynghøj, Max Brogård (38 sejre!), Ricardo Mols og Malou Bork.

Om Forgetmenotz:
Forgetmenotz (2017) er en fantastisk dejlig og meget nem hingst, som er omgængelig og sød i den daglige håndtering. Han er i hænder flere gange om dagen, er på fold alle døgnets lyse timer, og har hele livet fået kvalitetsfoder – og masser af forkælelse. Klarer uden problemer at få smurt hove, skiftet grime, få dækken på osv. Han vil gerne gøre alt det rigtige, og kan håndteres af alle.

Sælges udelukkende på grund af tidsmangel.

Pris:
20.000 kr. Henvendelse kan ske til Jesper Elbæk 2874 2079 eller Christina Beck Elbæk 2944 8194. Man kan også kontakte ovenstående via facebook messenger eller på mail travjesper@gmail.com eller beck.dk95@gmail.com.

Fra Oktober 2017

Nyeste

Nyeste

Nyeste

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.