Brødrene Kinnerup på solotur med Axels lillesøster

0

De nordjyske brødre Frank og Preben Sørensen har en enkelt hest med til Jägersro løb i aften. Babe Love med Thomas Uhrberg i sulkyen. Lillesøsteren til derbyvinderen Axel møder blandt andre Christian Clausen trænede Believe In Fate/Peter Ingves.

Steen Juul stalden gæster med Alpha Peak/Thomas Uhrnerg og Rolf Lynghøj/Thomas Uhrberg, mens Ken Ecce butikken forsøger med Ray-Ban og What A Babe, begge med træneren i vognen. Fra Bornholm drager Bjarne Klausen over Østersøen med Enjoy Rapide S./Thomas Uhrberg.

Der er atter flere løb med fåtal heste, aftenen indledes således med et løb med bare heste til start.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.