Bastian mod Victory i Skive

0

Lørdag afvikles der væddeløb i Skive, og startlisterne til løbsdagen er netop offentliggjort. Der bliver ni væddeløb, den kommende lørdag.

Jeppe Juel er hjemme fra sin ferie, og sidder bag Victory Hellebjerg som får god modstand i Bastian lendalund og Jan Dahlgaard. De to heste møder blandt andet Believe It Or Not med Rolf Jørgensen.

Morten Juul bringer Knight Rider til start. En hest, som jungletrommerne har gået højt omkring i et stykke tid. Det er en hest, der kommer med to sejre i karrierens hidtidige tre starter. Det er samtidig en hest, som Travet.dk fik en snak med Frank Kjelde om for nylig.

Startlisterne kan ses her

Skive

 

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.