Ultimate Wine sejrede

0

Peter Untersteiner lukkede og slukkede gårsdagens løb på Åby, hvor han kunne sejre med, danskregistrerede Ultimate Wine (Chocolatier).

Der var mere end 10 gange indsatsen at hente på den tidligere danske vinder af Dansk Hoppe Derby.

Løbet kan ses her med efterfølgende vinderinterview:

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.