Nyt fra vores annoncør – Stutteri Shadow

0

Vores medie har mange dygtige og samarbejdsvillige annoncører, som vi forsøger at servicere bedst muligt. En af disse er Stutteri Shadow, og de meddeler, at der er nye priser på Andover Hall samt GooGoo GaaGaa.

Stutteri Shadow meddeler:

Til bedækningssæsonen 2018 er der kommet nye og billigere priser på såvel Andover Hall som GooGoo GaaGaa.

Andover Hall, der i fjor kostede 800 + 8.000 dollars er i år nedsat til 650 + 6.500 US Dollars og GooGoo Gaa Gaag, der i fjor kostede 600 – 6.000 dollars koster i 2018 500 + 5.600 dollars.

Hvis du som hoppeejer sender mere end en hoppe til disse to hingste, kan vi tilbyde dig en rabat. Ring og hør.

Vi har endvidere et special-tilbud på disse to hingste

Hvis du lader din hoppe inseminere på Stutteri Shadow ved enten Ando er hall eller GooGoo GaaGaa  forfalder bookingafgiften først ved konstateret drægtighed!!

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.