Hightspirit vandt igen

0

Flemming Jensen kaldte senest Highspirit (Super Arnie) en rigtig hest, og var fuld af lovord for den 10 årige vallak. Her til aften startede Highspirit for tredje gang i Flemming Jensens regi, og for tredje gang i træk blev det som vinder.

Highspirit har ikke været i nærheden af at tabe i Flemming Jensens regi, og det var heller ikke tilfældet i dag.

Åby har i disse minutter netop lagt løbet op på deres Youtube kanal.

Nancy America nummer 2

Svend Dyhrberg nummer tre

Den danske Halmstad-træner Svend Dyhrberg hentede en tredjeplads med Sarracenoia P.R (Turbo Sund).

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.