Highspirit største favorit

0

I aften afvikles der V86 spil, og som vi kunne fortælle tidligere på ugen, stiller Flemming Jensen op med tre heste denne onsdag aften.

En gennemgang her til formiddag viser, at Hightspirit (Super Arnie) er streget mest af alle heste i V86 spillet. Den 10 årige vallak er således streget på 80 procent af de indleverede kuponer på nuværende tidspunkt.

Highspirit skal i aften forsøge at tage tredje sejr i træk.

Fleming Jensen starter i aften også Nancy America, som har fået vindertippet i baneprogrammet, og dette trods at den fine hoppe starter med startnummer 10. I samme løb sidder Carl Johan Jepson bag Hanna Banker med startnummer fire.

Der er flere danske heste til start inden og udenfor V86 spillet i aften.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.