Vinderen af Bali fejrer 80 års fødselsdag i Lunden

0

Jørgen Thøgersen i Køge blev den heldige vinder af den dobbelte storløbsvinder og tidligere derbytoer Bali ved lodtrækningen om den nu tidligere andelshest. På søndag gæster han Lunden som tilskuer, flankeret af sin nærmeste familie.

”Har valgt at fejre min 80 års fødselsdag på travbanen, fortæller Jørgen Thøgersen. Det har været så dejligt at være med i de her anpartsheste, og jeg er også med i de to nuværende (Cutty Sark og Copain d’Amerique – red.) med 10 anparter, siger Jørgen Thøgersen.

I anledningen afholder Lunden på søndag Jørgen Thøgersens 80 års fødselsdagsløb. Jørgen Thøgersen solgte Bali kort efter han havde vundet hesten. På netauktion i Lunden for 300.000 kroner til Mikkel HJove

Der kommer i det hele taget mange gæster til Lunden på søndag. To store hold har bestilt pakken, som omhandler blandt andet rundvisning på banen. Startlisterne på gaden i eftermiddag.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.