Startlisterne klar til weekenden

0

I dag er der kommet startlister til den kommende weekend, hvor Aalborg lørdag og Charlottenlund Travbane søndag afvikler væddeløb.

En løs gennemgang af løbsdagen i Aalborg viser, at Kent Friborg skal ud med femårige Beate Garbo (Turbo Sund). Det er en hoppe, der kan erhverves for 25.000 kr., og der er også mulighed for lejemål.

Charlottenlund Travbane er der et glædeligt gensyn i prøveløbet til Alonso Cæsar (Great Challenger), der har vundet syv af karrierens fjorten starter. Den seneste start ligger tilbage fem måneder tilbage.

Aalborg

Startlisterne til Charlottenlund Travbane kan ses her.

Lunden
Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.