Skal være en fin chance

0

I aften sidder Christina Lindhardt på ryggen af svenskregistrerede Tour De France (Zola Boko). Den seksårige vallak skal i aften forsøge at tage sin tredje sejr indenfor hestens seneste fire starter.

“Han er en rigtig fin og effektiv montéhest. Sidst på Lunden vandt han let til trods for et hårdt oplæg. Han kommer denne gang med et andet bid i håb om, at jeg så kan få lov at bestemme tempoet undervejs.

Egentlig er han en hest, som skal have et rygløb og så bruge sin speed, de sidste 300-400 meter, men det er svært at spå om hvordan han reagerer på ændringen, før han har varmet.

Han er en temperamentsfuld herre, men uanset hvad så ser jeg ham som en fin chance, fortæller Christina Lindhardt til Travet.dk

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.