PP Holding køber hos Ole Berg Thomsen

0

Ole Berg Thomsen har fået en god start på året, hvor heste som Takethem From Above), Bernetta (Make It Happen) og Attila (From Above) har leveret fornemme præstationer.

Gitte Madsen trænede Attila, har vundet begge sine starter i 2018, og det er også en tilfreds opdrætter, som Travet.dk mødte i fredags på Charlottenlund Travbane.

“Jeg ved ikke, hvad Gitte har gjort ved den, men hesten har virkelig leveret varen. Det er en hest, der som tråring vandt på en 14 notering, så den bliver interessant at følge i år, fortæller Ole Berg Thomsen.

Arvid Olsen sejrede i fredags med Henrik Thomsen trænede Bernetta, som Ole Berg Thomsen sidste år kunne fortælle, han havde god tiltro på. Det er en hest, der har vundet fire sejre i fjorten starter.

P P Holding har været en god kunde hos Ole Berg Thomsen igennem årene, og en interessant handel kunne Ole Berg Thomsen oplyse om i fredags.

“Jeg har solgt Funny Boy, som er en trekvart bror til Takethem. Han har From Above som far og Great Challenger hoppen Alizia som mor.

Alizia har D’Cherie som moder, og hun blev i 2016 udnævnt som diplomhoppe af DTC´s Avlskommision. D’Cherie har blandt andet født:

2006 Osbourne (Great Challenger)
2008 Raleigh (Great Challenger)
2009 Smaragd (hp. Great Challenger)
2010 Takethem (From Above)
2011 Vega (hp. Great Challenger)
2012 Alizia (hp. Great Challenger)
2014 Cherie Sølvtop (hp. Great Challenger)

Af andre afkom kan nævnes Energizer og Noir de Cherie.

Funny Boy er svenskregistreret og anmeldt i alle årgangsløb, fortælle Ole Berg Thomsen yderligere.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.