Kenneth Nielsen med konstruktivt input

0

Lunden-træneren Kenneth Nielsen tager et interessant emne op på hans hjemmeside i dag. Kenneth Nielsens hjemmeside blev for år tilbage kåret som den bedste blandt trænerne i Danmark, og mange emner er i årene blevet taget op.

Skal de svenske amerikanere fortsat have rabat i Danmark?

Med denne overskrift starter Kenneth Nielsen i dag en skrivelse på egen hjemmeside. En skrivelse, som tager fat på en problemstilling, som man er mødt på flere gange igennem de senere år.

Der er stor forskel på, om en hest starter med 783.443 SEK eller i Danmark med 183.857 DKK, så selvfølgelig har Kenneth Nielsen en pointe, når han efterlyser ensretning i Skandinavien omkring import af heste og deres vilkår.

Kenneth Nielsens skrivelse kan læses i fuld længde her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.