Henrik Thomsen har indledt bedst i Lunden i år

0

Man forstår til fulde såfremt Nykøbing Falster træneren Henrik Thomsen fløjter under bruseren ved morgenbadningen. Hans trænede heste har deltaget i fem løb i Lunden i år, og vundet rub og stub, Mr. 100 procent.

”Det har været en helt forrygende start på året.  Håber det fortsætter i Lunden på søndag, siger en velfornøjet Henrik Thomsen..

Her stater stalden Bernetta og Tour de France i monteløbet, men forinden løber Tour de France monte i aften på Jägersro.

”Står simpelthen så godt til begge steder, at det skal forsøges, synes Henrik Thomsen.  Det er klart løbet i aften kan blive så krævende, at han udgår på søndag, men som udgangspunkt løber han begge steder, påpeger Henrik Thomsen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.