Danske placeringer på Jægersro

0

Det blev ikke til danske sejre på den svenske derbybane her til aften, men flere top tre placeringer blev det til.

Christina Lindhardt hentede en andenplads med Tour De France, som lignede en vinder til kort før mål, men ekvipagen måtte se Miss May og Stephanie Werder gå forbi. I samme løb, var Sabina Gammelgård nummer fire med Provst Meyer. Løbet kan ses her.

10 Årige Rio Grande hentede en andenplads i selskab med Kevin Oscarsson. Rio Grande måtte gå store dele af løbet, som den første i andet spor og holdte godt ved til sidst. Løbet kan ses her.

Rocky Egedal har for alvor fundet den fine form og den herlige Billund-hest, kunne her til aften tage en andenplads i samarbejde med Joakim Løvgren.  Rocky Egedal fik den utaknemmelige opgave at gå udvendigt som den første i andet spor. Løbet kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.