Dansk topchance udgår

0

Den måske bedste danske chance i aften er desværre udgået.

Axel Jacobsen oplyser, at Dynamite Hornline har fået et trædesår, og derfor ikke kommer til start i aften på den svenske derbybane Jægersro.

Lunden-trænerens næste starter bliver således på søndag på hjemmebanen, hvor startholdet hedder Ila Håleryd og Bjørn G.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.