Tour De France i V64 sammenhæng

0

Når Jægersro den 13. februar står for afviklingen af V64 spillet, så sker dette med Henrik Thomsen, trænede Tour De France på startlisten.

Christina Lindhardt er endnu engang hyret til opgaven. Christina Lindhardt har vundet to af sine seneste tre ridt på Tour De France, som kommer med en sikker sejr i bagagen fra Charlottenlund Travbane.

Tour De France starter fra spor syv og har 20 meters tillæg. I samme løb deltager Sabina Gammelgård på ryggen af 11 årige Provst Meyer.

Henrik Thomsen har bragt fem heste til start i 2018, og af disse har Nykøbing Falster træneren kunne tage hjem med tre vinderblomster. Det giver en sejrsprocent på hele 60.

I V64 spillet er der også flere danske heste til start og heste, som Rio Grande og ikke mindst Rocky Egedal bliver interessante at følge den 13. februar.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.