Køb og Salg: Følhoppen Pearl Shadow

0

Team Pearl ønsker at sælge avlshoppen Pearl Shadow, som p.t. er opstaldet hos Stutteri Shadow i Nordjylland, hvor hun efter aftale med Niels Jørgen Jensen kan beses.

Pearl Shadow er i fol med Farifant og skal fole ca. 30. maj 2018. Følpenge kr. 14.000 + moms er betalt. Evt. sælges det kommende føl.

Pearl Shadow er en 11-årig hoppe efter Alf Palema og Odessa Hornline (Lindy`s Crown). Hun er opdrættet på Stutteri Shadow og har været i træning hos Magnus Ladegaard og Ken Ecce.

Hun var et stort talent som unghest, og var bl.a. 4. i en hoppederbyprøve og således tæt på at komme med i selve hoppederbyet. Tjente kr. 104.000 og fik rekord 15,4a inden hun måtte stoppe sin løbskarriere på grund af halsproblemer.

Pearl Shadow er moder til talentfulde Brie de Meaux, som sidste år måtte aflives efter et uheld i folden. Samt endvidere 3 års hoppen Diva de Meaux (The Liquidator), som er i træning hos Pauli Andersen i Aalborg og som forventes til start til foråret efter gode træningsarbejder.

Henvendelse til
Jacob Lund, tlf. 29851739 mail lundslagelse@hotmail.com eller Per Lund tlf. 61696320 mail percon@stofanet.dk.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.