Racing Arena Aalborg i aften

0

Aalborg står i aften for den danske menu, og her skal der afvikles ti væddeløb. Der skal afvikles, er V65 spil, som tager sin start ved tredje løb.

Flemming Jensen bringer KTAS hesten Waterways til start, og denne gør første start i sit nye regi. Der er tale om sæsondebut, og den 4 årige Zola Boko vallak skal forsøge at tage karrierens første sejr.

Stald KTAS meddelte på deres hjemmeside den 19. december, at Flemming Jensen har arbejdet for at få bygget noget mere muskulatur på hesten og forbedre dens kondition.

Flemming Jensen sidder også bag dagens formodet største favorit i Bo Jondahl opdrættede Slide So Easy.

Travet.dk har sammensat dette V65 forslag til i aften.

1-4-5-8
2-3-4-6
1-2-3-5
3
2-3-11
10
Pris: 192 kroner.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.