Flot arbejde Thomsen!

0

Nykøbing Falster-træneren Henrik Thomsen kan godt klappe sig selv på skulderen over arbejdet med tyske Lorenco (Love You). Lorenco kunne i går tage sin femte sejr i blot seks starter i Henrik Thomsens regi.

Henrik Thomsen modtog den nu femårige Lorenco, efter hesten havde gjort seks starter i karrieren. Her var det blot blevet til en femteplads og 744 indvundne præmiekroner.

Lorenco er opdrættet af Gunter Herz og ejes af Gestüt Lasbek.

Arvid Olsen og Henrik Thomsen har et godt samarbejde omkring Lorenco, som foreløbigt har resulteret i fem sejre. I går var der tale og føring fra start til slut.

Henrik Thomsen fik yderligere en trænersejr, da Christina Lindhardt kunne ride Tour De France til sejr.

Sejren til Lorenco i går kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.