Soho til avlen

0

Den danske tophoppe Soho (Dream Vacation), som i de seneste år har gjort det fremragende i det norske stopper karrieren. Det meddeler travmediet TGN.No på deres hjemmeside.

Soho er opdrættet af Niels Peder Toft og har på dansk grund været trænet af John Friis. I Norge har Bo Westergaard og Olav Mikkelborg stået for træningen

Soho har to gange i karrieren løbet 10. noteringer, og begge gange skete det på svensk grund. Det blev til 1.687.459 norske kroner i indvundne præmiekroner.

Det blev til flere starter i det franske, hvor det blandt andet blev til en andenplads i 2017 på Vincennes. Soho formåede også at vinde på fransk grund.

Artiklen fra TGN.No kan læses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.