Fine vindere i Skive

0

Kenneth Andersen overraskede spillerne

Kenneth Andersen kunne i dag notere sig for sæsonens tredje sejr, da han kunne overraske spillerne ved at vinde med Athene P P. Den seksårige hoppe vandt til 29 gange indsatsen i vinderspillet.

Kenneth Andersen kørte et løb lige efter travsportens ABC, da han enkelt tog spids, og sidenhen slap man spidsen til Alltherightmoves med Kent Friborg i sulkyen.

Her kunne man sidde og vente på angrebsplads via open stretch, og denne udnytte Kenneth Andersen til fuld udbytte bag Per Kristiansen ejede, trænede og opdrætede Athene P P.

Vindertiden blev 1:17,4/2060 m. Auto.

Løbet kan ses her. 

Kaj Jensen på 43 procent

Kaj Jensen fortsætter sin fine sæsonstart, som efter løbsdagen i dag tæller tre sæsonsejre. De tre sæsonsejre er taget i blot syv sæsonstarter.

Vinderen i dag var Donato Hyrdehøj (From Above U S), som vandt karrieren, første sejr. Den Lindhardt Jensen ejede/opdrættede hingst, gjorde i dag karrierens anden start.

Kaj Jensen kan godt hoppe i sulkyen noget oftere, for bag Donato Hyrdehøj kørte han et skønt løb. Kaj Jensen kørte til spids på sidste langside efter at have siddet ved inderbanen undervejs.

Donato Hyrdehøj vandt en stensikker sejr og gjorde dette i tiden 1:19,0/2000 m. Volte.

Løbet kan ses her.

Jan Dahlgaard med årets første

Skive-træneren Jan Dahlgaard har en ganske interessant træningsliste med en masse to og treårige heste. Stalden tæller således sytten heste i alderen to og tre.

Jan Dahlgaard har 22 heste på hans træningsliste og af disse tæller stalden kapable Bastian Lendalund. Bastian Lendalund sejrede i dag på hjemmebanen. Bastian Lendalund er således fortsat ubesejret i Jan Dahlgaards træningsregi.

Bastian Lendalund overtog spidsen på første langside og skulle lige mindes om opgaven i sidste sving. Jan Dahlgaard fik farten op på sin hest, og sidenhen blev sejren sikkert i tiden 1:16,5/2060 m. Auto.

Vi noterede også at Axe Brogård var anden i dette løb efter galop. Axe Brogprd er værd at skrive på blokken til næste gang.

Jan Dahlgaard var en af de trænere, der åbnede sit hjem op for Travet.dk i 2017. Der findes mange fine billeder og videoer fra det besøg på vores Facebook side samt Youtube kanal.

Løbet kan ses her.

Alle dagens repriser kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.