Optakt til Jydsk Væddeløbsbane

0

Jydsk Væddeløbsbane står for den danske menu i dag. Her skal der afvikles elleve væddeløb. Der skal afvikles et V5 og et V4 spil, og her får man givetvis et par store spilfavoritter.

I dagens første V5 afdeling sender Birger Jørgensen Lilo D´Amour i aktion, og denne jagter sin ottende sejr i træk. Den femårige hoppe bliver givetvis klar favorit i diverse spilforme.

I V5-2 ligner det på forhånd et opgør mellem Flemming Jensens Quintessense og Jan M. Rasmussen trænede Stickittothem. De to heste har mødt hinanden før og her vandt Stickittothem. I dag har Quintessense fået vindertippet i baneprogrammet.

I ugens løb, har vi bragt flere artikler frem mod dagens væddeløb i Aarhus. Flemming Degn kunne tidligere på ugen udtale sig optimistisk på vegne af Bo W (Ens Snapshot), som i dag jagter sin tredje sejr i træk. Bo W bliver givetvis også klar favorit, og trods skærpet konkurrence må hesten være et godt vinderbud i V-3.

John Petersen har længe haft Asger Molar i en fin forfatning, og det har også udmøntet sig på væddeløbsbanen, hvor Asger Molar står noteret for fire sejre indenfor hestens seneste fem starter. I dag er forudsætningerne spor syv, og den udfordring skal Birger Jørgensen i sulkyen løse.

V5 spillet afsluttes med en på papiret åben afdeling, hvor Torpedo W F og Awesome Deal givetvis bliver spillernes foretrukne. Der er givetvis pæne odds, hvis Ronaldo De Hess eller Tonight La Marc kan udnytte sine gode startspor til sejr. Vi skal have med at sidstnævnte Tonight La Marc satte ny personlig rekord i seneste start, men er det nok her?

Vi har sammensat et V5 forslag, som ser således ud.

6
4-5-6-7
2-7-10-12
1-3-7
1-2-6-7
Pris: 192 kroner

Et baneprogram kan hentes her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.