Ny annoncør – Menhammar Stutteri

0

Travet.dk kan i dag præsentere første bannerannoncør udenfor landets grænser, da det verdenskendte stutteri Menhammar er ny bannerannoncør.

Hos Menhammar opdrætter, træner, konkurrere og sælger man top afstammede heste. I år har man allerede fået to føl, og disse er efter hingstene Zola Boko og Cantab Hall.

Menhammar kunne den 8. januar melde ud, at Nuncio var fuld booket for 2018. I samme moment meldte man ud, at der havde været enorm interesse for hingsten, der blandt andet vandt Elitloppet. Oslo Grand Prix, Årjängs Jubileumspokalen, Sundsvall Open UET Trotting Masters og flere kunne nævnes i samme moment.

Det anerkendte stutteri har opdrættet heste som

Maharajah (23.534.423 sek)
Panne de Moteur (8.707.500 sek)
From Above (8.344.320 sek)
Energetic (7.531.248 sek)
Quid Pro Quo (7.068.290 sek)

En samlet oversigt over stutteriets opdræt, der har tjent over en million svenske kroner, kan ses her. Der findes også en Youtube kanal, og denne kan findes her.

Travet.dk siger velkommen til Stutteri Menhammar og håber på et godt samt tæt samarbejde.

Menhammar Stutteri
Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.