Michael Skærbæk Friborg – Skal være med fremme

0

I eftermiddag bringer Michael Skærbæk Friborg den treårige Perhaps Flax (Farifant) til start, når der afvikles væddeløb på Jydsk Væddeløbsbane.

Perhaps Flax gør karrieren anden start i eftermiddag og efter at have hentet en tredjeplads i debuten, tror man på en fremskudt placering i dag.

“Hun hun gik super i debuten, og var ikke træt efter mål. Vi har trænet videre uden anmærkninger, og kommer med, at samme udstyr som i debuten.

Hun skal med tanke på sidste løb, være med fremme, fortæller Michael Skærbæk Friborg.

Michael Skærbæk Friborg har to heste på hans træningsliste, og foruden Perhaps Flax har Michael Skærbæk Friborg også Walkman June i sin varetægt.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.