Fine præstationer af heste og kuske i Aarhus

0

Lilo d´ Amour overlegen

Stall Capri ejede Lilo d´ Amour (Love You) indledte dagens V5 spil på Jydsk Væddeløbsbane, og endnu engang var den tyske hoppe sine konkurrenter overlegen.

Det var således ottende sejr i træk for den, Gunter Herz opdrættede Love You datter, som i dag leverede en flot præstation. Sejren i dag kom på baggrund af fin kørsel fra Birger Jørgensen, som sendte sin egentrænede hoppe afsted på sidste langside.

Det angreb kunne konkurrenterne ikke stå imod, og Lilo d´ Amour kunne vinde i tiden 1:16,6/1800 meter auto. Det skal blive interessant og se, hvor langt Lilo d´ Amour rækker op igennem klasserne i 2018.

Foto – Ole Hindby

Flot kørsel af Flemming Jensen

Fleming Jensen vandt anden afdeling af V5 spillet og gjorde dette med evnerige Quintessense (Varenne), som fik et perfekt løb serveret af sin kusk.

Quintessense havnede i ryggen på den længe førende Bellis Tulsbjerg, men ind på opløbet fik Quintessense angrebsplads. Flemming Jensen lænede sig fremad og så afgjorte Quintessense enkelt.

Quintessense vandt i tiden 1:17,4/1800 meter Snorestart. Den svenske hoppe er opdrættet af Menhammar Stutteri og ejes af Leif Hansen & Tonny Henriksson.

Foto – Ole Hindby

Smooth Ride sejrede for Theo Damsgård

Theo Damsgård var på pletten i dagens fjerde løb og dette med Smooth Ride (Scarlet Knight). Den seksårige vallak kunne dermed notere sig for karrierens tredje sejr

Smooth Ride fik serveret et perfekt løb af Theo Damsgård, som havnede i ryggen på Aslan Siem undervejs. Theo Damsgård forlod ryggen ved indgangen til sidste sving og afgjorde gange enkelt sidenhen.

Vindertiden for Smooth Ride blev 1:19,8/2300 m. Snorestart. Smoth Ride er opdrættet af Stall T Z og ejes af Mariann Thorup Nielsen.

Foto – Ole Hindby

Timo Østervang i fremragende afslutning

Kenneth Andersen havde en fremragende 2017 sæson, hvor det blev til 25. sejre og mere end 678.000, indkørte præmiekroner. I dag kunne den dygtige Jockey tage sæsonens anden sejr med Timo Østervang.

Timo Østervang sad længe som en af de bagerste i løbet, men Kenneth Andersen fik en god ryg at gå på, da løbet gik ind i sin afgørende fase. Timo Østervang måtte i sidste sving ud i fjerde spor og via en god afslutning og et fremragende opløb kunne den, Lasse Pedersen opdrættede vallak sejre i tiden 1800 m. Auto.

Det er T.Christensen, C.Nørlem, J-A.Mikkelsen, der ejer 8-årige Timo Østervang.

Foto – Ole Hindby

Trophy Girl og Kent Friborg afsluttede V5 spillet

Kent Friborg tog årets første sejr, da han afsluttede V5 spillet.

Her kunne Kent Friborg køre Trophy Girl (Trophy Catch) til sejr. Det skete efter en fremragende afslutning, som betød at den 8 årige hoppe kunne tage karrierens fjortende sejr.

Den fine hoppe blev serveret et løb i andet par udvendigt undervejs, og mens de øvrige kørte på hinanden undervejs, så kunne Kent Friborg gemme sin hest til den afgørende fase.

Trophy Girl kunne via en god afslutning går forbi spilfavoritten Torpedo W F kort før mål. Vindertiden for Trophy Girl blev 1:16,2/1800 meter auto.

Trophy Girl ejes af Børge & Merete Bossen, og hoppen er opdrættet af Susanne Friborg.

Vi noterede os…

I øjeblikket har Michael Lønborg hesten Check Or Bet til salg, og denne hentede i første løb en andenplads bag Cassanova K. i dagens indledende løb.

Sabina Gammelgård vandt dagens monteløb på ryggen af Provst Meyer. Sabina Gammelgård, har redet to løb i år og disse har resulteret i top 2. placeringer.

Jeppe Rask kunne i 9. løb vinde med Torben Hovgård trænede Limbo, som kom i forbedret udgave. Det rakte til sejr. Det var karrierens tredje sejr for den 5 årige Brioni søn.

Dagens repriser kan ses på linket her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.