Ny stor auktionsfest i Lunden indledes i dag

0

En uge efter auktionerne over bedækningsretter til avlshingste på Menhammar, indleder Lunden i dag en ny auktionsfest over bedækningsretter til 2018. Til avlshingstene opstaldet på det svenske storstutteri Broline.

Det handler om Pine Chip, Canepa Hanover, Quite Easy, Ken Warkentin, Weingartner og Classic Photo.

Auktionerne afsluttes næste tirsdag klokken 21.00.

Det er Brolines betaling til Lunden for sponsoratet af Copenhagen Cup til maj. Det er 15 år i træk, at Broline sponserer Copenhagen Cup, og det er samtidig også for sidste gang, fortæller Tommy Noren fra Broline.

Samarbejdet begyndte i 2014 hvor Lutfi Kolgjini vandt Broline Copenhagen Cup med Renevue.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.