Nu kigger jeg mod Sverige med Hardstone

0

Den unge Lunden træner Ulrik Christoffersen fik en herlig åbning på sæsonen, da Hardstone i forgårs vandt årsdebuten og således fulgte op på sejren i starten forinden.

Ja det var rent faktisk hestens fjerde sejr indenfor fem sidste starter.

”Nu leder jeg efter løb til ham i Sverige, siger Ulrik Christoffersen.

Og Hardstone få ingen problem med at komme med i løbene på modsatte side af Øresund. Den har nemlig nu 1704 point på kontoen.

”Han er oven i købet mit eget opdræt, det er faktisk det alle største for mig. Det er en vældig speciel følelse at stå i vindercirklen, med en hest, jeg selv har ført frem fra dens første dag i livet, oplyser Ulrik Christoffersen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.