Derfor fejlede What A Babe i søndags

0

Med hendes nye ejere Dorthe Grankvist og Tina Mogensbæk på plads så alt lyst ud for den tidligere anpartshest What A Babe, i føringen i Lunden i forgårs forbi staldene sidste gang, men få øjeblikket efter slyngede hoppen sig over i galop.

”Var helt ukørt. Jeg tror galoppen skyldes at hun var nyskoet. Det er bare at starte på igen, konstaterer træner og kusk Ken Ecce med løbet på afstand.

En lille gruppe mennesker forsøger at gøre What A Babe til anpartshest for tredje gang. Det kræver 20 anparter for at komme i mål, vi er på 12, siger en i gruppen, den nordjyske travsportsentusiast Thomas Rebsdorf.

Det bliver i så fald tredje gang, at What A Babe bliver anpartshest. Inden Lunden købte hende, var hun anpartshest på Bornholm i omkring en halv snes anparter.

What A Babe vandt tre løb i 2017. Det gjorde under en halv procent af hestene i Danmark.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.