Salgsmenu: Stor aktivitet

0

Der er stor aktivitet på salgsmenuen, som beskrevet forleden, og nu kan vi melde ud at hele tre heste, har forladt salgsmenuen denne weekend.

Familien Henriksen fik i går solgt Simb Hacienda, efter dens andenplads på Charlottenlund Travbane. Simb Hacienda blev handlet til udbudsprisen kort efter løbet, og solgt til Aarhus området.

Bravo Provence skulle ikke ligge mange dage på salgsmenuen, hvor sælger i dag oplyser, at hesten er solgt. Det tog fem dage, fra at Bravo Provence blev udbudt til hesten i dag, er meldt solgt.

Vi har samtidig fået oplyst, at Adonis, skal fjernes fra salgsmenuen.

Der er således formidlet ni heste videre på blot 15. dage fra vores salgsmenu, hvor der er en ny hest på vej i form af Dreamcake (Racer Bourbon). En hest, vi håber at have klar på salgsmenuen senere i dag.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.