Ulrik har købt sit lejemål

0

Den unge Lunden træner Ulrik Christoffersen har årets første starthold i eftermiddag, når hans hjemmebane åbner sæsonen. Træneren seler to heste ud, duoen Hardstone og  Barometric.

”Ved årsskiftet købte jeg Barometric efter lejemålet ophørte, fortæller Ulrik Christoffersen. Vil ikke risikere den røg ud af stalden. Den er til salg og kan eventuelt også lejes for en sæson, hvis det forbliver i min træning.

”Det er en hest, som udvikler sig hele tiden. Der er også gode muligheder for ham i løbene i Sverige da han jo er svenskfødt, beretter.

”Min bedste chance i dag er dog Hardstone. Jeg er helt på det rene med What A Babe var imponerende før nytår, men føler min hest er stærkere end hende over 2000 meter, som er distancen i dag, fortsætter Ulrik Christoffersen.

”Jeg synes, jeg har en klart bedre stald i forhold til sidste år. Har nu alle mine heste på Skovbo. Det virker ret så lovede det her, smiler Ulrik Christoffersen.

Barometric

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.