Gevinst på 261.518 til The Jackpot Club

0

The Jackpot Club spillede i går med til løbene i Skive, og her hentede man en samlet gevinst på 261.518 kroner.

Det er en sand fornøjelse, at følge det store arbejde, der ligges i spilleklubben og ikke mindst den store interesse, der er for de mange anpartshavere i spilleklubben.

Vores medie, har den seneste tid fået flere henvendelser omkring spilleklubben, og for at svare på disse over en kam, så kan vi melde således ud:

Jackpot Club er en privat spilleklub.

Formål:

– at øge kendskabet til hestevæddeløbssporten samt at øge omsætningen på hestevæddeløb i Danmark.
– at skabe bedre socialt netværk i trav Danmark
– at være med til at hverve og sikre nye spillere i Danmark og at guide dem
på bedst mulige måde i et hestespil som desværre er blevet alt for kompliceret for de fleste

Det blev meddelt i går, at det fortsat er muligt at erhverve sig ledige aktier i Danish Racing 1,2 og 3. Hvis man skulle have interesse i det, er det muligt at henvende sig på info@jackpotclub.dk.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.