Følg Travsportens Hall of Fame på Facebook

0

Dansk Travsports Centralforbund (DTC) har oprettet en facebookside for Travsportens Hall of Fame, hvor historieinteresserede travsportsentusiaster fremover kan finde forskelligt historisk materiale.

Gennem en periode har DTC hyldet nogle af dansk travsports allerstørste danske profiler gennem udnævnelse til Travsportens Hall of Fame.

Indtil videre er 13 tobenede og 11 firbenede profiler blevet tildelt en ærefuld plads i Hall of Fame, og udnævnelserne vil fortsætte i de kommende år, hvor nye Hall of Fame-navne løbende vil blive offentliggjort på thof.dk.

Det er nu også muligt at følge kommende Hall of Fame-udnævnelser på en nyoprettet facebookside.

Derudover vil DTC bruge facebooksiden til med jævne mellemrum at dele ud af det store, historiske materiale, forbundet er i besiddelse af. Det er bl.a. et ganske omfattende fotoarkiv indeholdende billeder af både danske og internationale travheste.

Så hvis du er interesseret i at læse endnu mere om travsportens historie, kan du ”synes godt om” og følge med på dette link.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.